ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Специални предложения

За нас

Издателство „Литус“ е нова марка за българския книжен пазар. Основна наша  цел е да популяризираме четенето на книги. Работим с истински рицари на книгата, стремящи се чрез своя опит и знания да изберат разнообразни заглавия, които да бъдат в полза на всеки спрял се при нас.

Екипът на издателството вярва, че хората са различни, както са различни и книгите.  Това, към което ще се стремим, е чрез широк кръг от теми и заглавия да помогнем на всеки човек да открие своя бряг и своето четиво.

Ние сме хора, изпълнени с ентусиазъм, смели идеи и надъхани за все повече знания и опит.  Смятаме, че това са основни качества, които са абсолютно необходими, за да ви покажем магията на четенето като цяло. В  нашия малък и сплотен екип от съмишленици намираме работата в „Литус“ за рядко предизвикателство, даващо ни възможност ежедневно да се наслаждаваме на личностното израстване и постигне на високи резултати.

Вярваме, че с нашите издания и вие ще се докоснете до магията на книгата.

Ние сме хора изпълнени с ентусиазъм, смели идеи и надъхани за все повече знания и опит.  Смятаме, че това са основни качества, които са абсолютно необходими за да ви покажем магията на четенето като цяло. В  нашият малък и сплотен екип от съмишленици намираме работата в „Литус“ за рядко предизвикателство, даващо ни възможност ежедневно да се наслаждаваме на личностното израстване и постигне на високи резултати.

Вярваме, че вие също ще се докоснете до книжната магия с нашите издания!

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж