ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Специални предложения
Бързаците - Майкъл Луис

Бързаците

Майкъл Луис

04-06-2015

от английски: Албена Черелова

280

Мека

140/215 мм

0.38 кг.

978-619-209-004-3

Да

15 лв. КУПИ

Описание

Майкъл Луис е известен на българските читатели с книгите „Бумеранг""Пътешествия из новия Трети свят: Европа“ и  „Играчите на Уолстрийт: покерът на лъжците“.

Способността му да разглежда предизвикващата главоболие сложна материя на финансовите пазари със закачлив и често възчерен хумор е общопризната.

„Бързаците“ е световен бестселър, включително защото в деня след излизането на книгата ФБР започва щателно разследване на високочестотната търговия. Изказването на Луис „Пазарът е нагласен“ става причина за безброй дебати в сферата на финансовата сигурност до ден днешен. На първи май 2014 г. Уолстрийт е глобен 4,5 милиона долара във връзка с обвинения, произлезли от предизвикани от книгата разследвания.

 

ПАРИТЕ ГОВОРЯТ – НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМА КОЙ ДА ГИ ЧУЕ.

В тази книга Майкъл Луис проследява стъписването на група брокери и финансови анализатори от Уолстрийт, внезапно осъзнали, че стоковият пазар е нагласен в полза на определени сили от борсата. Те решават да разнищят конспирацията (някои от тях рискуват седемцифрените си заплати) и да разследват, а впоследствие реформират и преструктурират пазара. Налице е бунт на най-малко неморалните срещу присвояващите милиарди от спестяванията на хората по целия свят.

Тази книга ще ви е полезна както ако нямате идея какво се случва с нашите пари, така и ако си мислите, че знаете за какво става дума...

 


 

Няма добавени ревюта за тази книга.

Няма добавени коментари за тази книга.

Моля, влезте във профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж